UUTISIA 2014

JOULUKUU

C.I.B. FIN MVA, EE MVA, LV MVA , RU MVA, EE VMVA, V-11, EEV-10, BALTV-10, MVV-12, BALTVV-12, V-12, HEVW-12, VV-12, TLNVW-12, MVV-13, PMVV-13, VV-13 FUNFUN ONLY ONE  ( s.28.4.2004) on kennelini legendaarisin serra………vuosien varrella moni tuomari on rakastunut se iloiseen luonteeseen ja väsymättömään upeaan liikkeeseen .
Tihru on elämänsä aikana saanut titteleitä  18 kpl ja nyt tämä Vuoden Veteraaniserra 2014 ei suinkaan ole niistä vähäisin. Vuonna 2013 Tihru oli 3 kertaa BIS VETERAANI ja 16 ROP VET. Ensimmäisenä serrana Tihru pääsi myös Veteran of Veterans gaalaan  1.2.2014. Se oli tosi upeaa.

Vuoden näyttelyserra 2014

FI MVA , EE JMVA, TLNW-12, TLNJW-12, LV MVA, LVW-14

FUNFUN SHE WOLF ( s. 7.1.2011) on jatkannut isoäitinsä Tihrun tassunjälkiä. Upea vuosi kaikenkaikkiaan. Hippu  teki upean comebacin näyttelyareenoille Vantaan näyttelyssä  7.9. ollen RYP3 ja tuli samalla FI MVA.
7 näyttelyä tuli käytyä  hyvin tuloksin.

Helsinki Winner 2014 STÄÄV JAHN,

FUNFUN SHE WOLF PN2SA, VARACA
HA-HA DA QUINTA D'ABROEIRA VAL-ERI VAK3
DAMA DO MONTE DA BICA JUN-EH 

 LOKAKUU

Tiitiäisen ja Rallin pennut ovat kasvaneet kovasti kahden viikon aikana. Tänään 5.10. ne ovat 2 viikkoisia. Silmät aukesivat eilen ja lapsukaiset harjoittelevat liikkumista.
Tosiaankin hiljaista sakkia, syövät ja nukkuvat…..  mutta eiköhän viikon päästä jo ala leikkiminenkin sujua…    Lupsakaiset ovat  tyytyväisiä pentuja, joita  Äiti Tiitiäinen hoitaa rauhallisin ottein.  Maitoa riittää ja sillä turvataan elämän alkutaival hyvin.
Passikuvat otettiin Kätilö Marjon kanssa ja pidettiin pienimuotoiset ristiäiset, kera munkkien ja kaffeen.
FUNFUN lapsukaiset ovat   Suklaa Muru,  Suklaa Sydän ja  Suklaa Unelma sekä  pojat Herra Paddington ja Nalle Puh.

 

SYYSKUU

MEILLÄ ON PENTUJA!! Kauan odotetut Tiitiäisen ja Rallin pennut ovat syntyneet 20.9.! Äiti ja pennut voivat hyvin; pennut ovat väriltään ruskeita. Otathan yhteyttä, jos olet kiinnostunut pennusta.

Äänekoski 6.9.2014  ( Samassa  , Club Show 2014 )

FUNFUN SHE WOLF  ROP, RYP1, BIS2
FUNFUN GOLDEN NUGGET  SERT                                             
FUNFUN ONLY ONE  VET ROP
DAMA DO MONTE DA BICA JUK1SA, VASERT

FUNFUN AMOROSA AVO-H

 

Porvoo 13.9.2014, RUSKOVAARA ELENA

FUNFUN SHE WOLF  ROP
FUNFUN ONLY ONE  VET ROP
DAMA DO MONTE DA BICA JUN-ERI JUK1
FUNFUN BUMPY RIDE AVO-ERI AVK1
FUNFUN GOLDEN NUGGET NUO-EH 
FUNFUN SHE WOLF PN2SA, VARACA
HA-HA DA QUINTA D'ABROEIRA VAL-ERI VAK3
DAMA DO MONTE DA BICA JUN-EH 

 

Funfun Only One, Kouvola 23.8.2014,  ROP, VET ROP, HARTUSDama do Monte da Bica ROP PENTU

Heinola 24.8.2014 ROP, VET  ROP, BORKOWSKI TOMASZ

Dama do Monte da Bica ROP PENTU


 

KESÄN NÄYTTELYITÄ ....

10.08.2014 MAAILMAN VOITTAJA näyttely Helsingissä. Tihru voitti veteraanit sai tittelin MVV-14. Dama De Monte Da Bica eli "Dama" oli ROP pentu ja FunFun kennel oli ROP kasvattaja!

Toukokuu

Maaliskuu

Hippu voittoisana Riigassa, Voittaja 2014 näyttelyssä:

 

Helmikuu

Ihana ja kauan odotettu Dama saapui laumaamme 28.2. Hyvin hän on sopeutunut ja kaikki tykkäävät siitä. Dama on iloinen ja reipas lapsukainen. Baronesa on osoittautunut sen suojeliaksi......ne ovat aina yhdessä :)

 

Menestys jatkuu....... isoäiti Tihru ja Iitu jälleen valokeilassa .

Funfun Amore Mio EH
Funfun Only One ROP VET
Funfun Golden Curl ROP

 

Tallinnan Voittajanäyttelyssä 9.2.2014 Hipun kanssa tuli voitto kotiin!!!! Pari titteliä saatiin lisää meriitteihin :)

1.2.2014 oli vuoden 2013 voitokkaimpien koirien kunniaksi järjestettävä gaala, mihin saimme myös Tihrun kanssa kutsun. Upea tapahtuma, missä Tihru oli ensimmäisenä serrana esiintymässä.

Tammikuu

Lahden ryhmänäyttely 12.1.2014 "korkkasi" kauden, Tihru oli ROP veteraani ja Hippu sai EH:n.

UUTISIA 2013

Päivitetty 09.04.2015

 

JOULUKUU

HELSINKI MESSUKESKUS 14.-15.12.2013

14.12.Annukka Paloheimo FI

ROP, PMV-13 Funfun Romulus
ROP VET, PMVV-13 Funfun Only  One
PMJV, Funfun Golden Curl
ROP KASVATTAJA FUNFUN

15.12.  Homen de Mello Jose

VSP, V-13, JV-13 Fufun Golden Curl
ROP VET, VV-13 Funfun Only One
SA, VARA CACIB  Funfun She Wolf

Mahtavat loppuvuoden näyttely ovat saaneet arvoisensa lopun!! Upeat lapsukaiseni olivat todellakin valokeilassa …..kasvattajaryhmäni esittäminen olikin vuoden yksi  haaveistani ja se toteutui. KIITOS kaikille kun jaksoitte olla mukana !!!!

MARRASKUU

21.11.13 Dadaa!!! Silmätarkastuksissa Tiitiäinen ja Poke - kumpikin täysin terveet silmistään!!! Ei kaihia, ei PRAta, ei luomikiertymiä tms!! Tästä on hyvä jatkaa...

16.11.2013 JYVÄSKYLÄ KV, tuomarina Pocas Joao Vasco: ROP+Cacib Funfun She Wolf, VSP+Cacib Funfun Romulus, urosten sertifikaatti Funfun Gold Storm, narttujen sertifikaatti Funfun Golden Curl sekä ROP-veteraani Funfun Only One. ROP-kasvattaja kennel Funfun... !!!!! Jippiii!!!!!!!!

LOKAKUU

LAHTI KV 26.10.2013

SYYSKUU

SSKY Heinola   21.9.2013,  tuomari  Joanna Adamowska
Funfun Golden nugget  ROP PENTU
Fufnun She Wolf  ROP
Fufnun  Only One ROP VETERAANI

HELSINKI 15.9.2013

Vantaa Kaikkien Rotujen näyttely 14.9.

8.9. 2013 Vantaan näyttely. Tuomarina Tanya Ahlman-Stockmari FUNFUN SHE WOLF teki comebackin näyttelyareenoille todella näyttävästi!!!!! PN1, SERT, FIN MVA, RYP3!!!!!!!!!!!!! Handlerina ryhmäkehässä esiintyi Jonna Lehto ….aivan uskomatonta ammattimaista työskentelyä . Hippu liikkui ja esiintyi todella upeasti ja itkuhan siinä mulle tuli taas niin eikä unohdeta perheen muita serroja…Hipun lapsukainen FUNFUN GOLDEN CURL oli ROP PENTU ja isoäiti  FUNFUN ONLY ONE oli ROP VETERAANI!!!!!!!!!!!!! Ruusukkeita ja pokaaleita oli hurjan paljon kotiinviemisinä.

7.9. läksivät perromukulat FF PRECIOSA DIAMANTE ja FF PRECIOSA AQUAMARINA omiin koteihinsa. Aquamarina jäi tänne Mikkeliin sijoitukseen ja Diamante matkusti Martinniemeen Oulun lähelle. Alku on mennyt molemmilla lapsukaisilla oikein hyvin ja toivonkin paljon ihania hetkiä näiden pikku jalokivien  seurassa.

Paimennusleirillä Kuttukuussa 2.-4.9.2013

Mukanani oli Baronesa, Tiitiäinen ja Pipsa. Pipsa jäikin Sarin luokse opettelemaan paimennuksen saloja …. Iitu tyttönen tuli minun luokse hieman urbanisoitumaan ja käydäänhän me muutamissa näyttelyissäkin.
Oli oikein mukava leiri ja opin tuntemaan mukavia ihmisiä….ja toivonkin että jatkossa nähdään uudestaan….   Kiitokset Sinikka mukavasta leiristä ja tunnelmasta!

ELOKUU

Mäntyharju 31.8.2013 , tuomari Hilkka Salohalla ROP-PENTU Funfun Golden Nugget ROP, ROP VET Funfun Only One
EH Funfun Poker Face

Heinola 18.8.2013, tuomari Igor Selimovic

ROP, ROP VET Funfun Only One
PN2, SERT, FIN MVA Herdsmaid´s Titiana

Kouvola 17.8.2013  , tuomari  Päivi Eerola

ROP, ROP VET Funfun Only One
EH, Herdsmaid´s Titiana

IISALMI 4.8.2013 , tuomari Benny Blid von Schedvin

ROP, ROP VET Funfun Only One

HEINÄKUU

HYVINKÄÄ 14.7.2013, tuomari Leni Finne

ROP Herdsmaid´s Titiana
PN2, ROP VET Funfun Only One

SERRA CLUB SHOW 2013, tuomari Harri Lehkonen

CLUB SHOW VOITTAJA 2013,  ROP,  PN1,  Ha-Ha Da Quinta Dábroeira
ROP VET, PN2 Funfun Only One
PN3 Herdsmaid´s Titiana
EH, AVK2 Funfun Poker Face
PEK1, KP,PARAS NARTTUPENTU 2 Funfun Golden Nugget

Mikkeli 6.7. 2013 tuomari Di Lorenzo Antonio

Crossoak Aladino SERT, ROP
Funfuun Only One  VSP, ROP VET
Herdsmaids Titiana EH
Funfun Poker Face EH

Neccun ja Aatun lapsukaiset syntyivät  hieman etuajassa, 20.7. vrk 60. Synnytys alkoi 0.30  ja sujui  ihanteellisesti, aivan kirjojen ohjeiden mukaan ;) Neccu hoiti hienosti synnytyksen ja minä autoin , jos tarvitsi.

Yksi poika ja 5 tyttöä oli saldo klo 5.30 , lauantai aamuna. Olipa yö!!!! Aika rankkaa, kun ketään ei ollut auttamassa, mutta hyvin  kaikki kuitenkin sujui. Tämä lauantai onkin sitten mennyt ihan nukkumisen merkeissä. Kaikki lapsukaiset ovat tasakokoisia  ja reippaita. maitoa varmaan tulee , koska  ne ovat tyytyväisiä ja hiljaisia.

KESÄKUU

PIETARI 29.-30.6.2013

Matka Pietariin sujui oikein mukavassa seurassa  bussilla. Hauskaa oli ja tunnelmaa…….
Näyttelyt sujuivat perinteisesti ensin jonottamalla…..sitten jonotettiin….ja jonotettiin…lopputuloksena oli  lauantaina  Tihru  valioluokassa SERT, CACIB, ROP ja tuli RUS VALIOksi. Pipsa sai JUN SERTin ja sunnuntaina Tihru uusi saaliinsa SERT, CACIB, ROP. Sunnuntaina Pipsa sai  EH:n.
Olin oikein tyytyväinen tuloksiin ja  matkanjärjestelyyn.  Hotelli oli aivan ihana ja  matkaseura mitä parhain :)  KIITOKSET KAIKILLE!!!

TOUKOKUU

Maailmanvoittaja 2013 näyttelyyn Unkariin 18.-19.5., Budapestiin lähdettiin autolla . Matka taittui kaikkine kommelluksineen kutakuinkin  aikataulun mukaisesti. Yövyimme yhden yön Puolassa; alla kuva hotellista:

Unkarin bobtaikerhon erikoisnäyttely oli lauantaina ihanalla puistoalueella. Minä nautin serratyttöjen kanssa aurinkoisesta ja leppoisasta meiningistä .
Sunnuntaina lähdettiin aamuvarhain näyttelypaikalle. Pientä jännitystä ilmassa. Paikka oli todella avara ja hyvin järjestetty. Jonoja ei ollut juuri lainkaan :) Tuomarimme   Mr Gellén Tibor oli vanha herrasmies ja  ilokseni sain EXElentin molemmille tytöilleni.
Aqua oli VALioluokan 1 ja sai SERTin ja VARA CACIBin ollen oman luokkansa paras!!! Tihru sai SERTin ja oli paras VET narttu ja uusi edellisvuoden  MAAILMANVOITTAJATITTELIN!!!
ROP serra oli aivan ihastuttava narttu All My Heart Moravia Tauri , joka on Unkarin ainoa serra :)  VSP sekä ROP VETERAANI oli Curro.

Kyllä tämä matka kannatti. Kiitokset kaikille , jotka olitte mukana !!!!
22.5 saavuin aamuvarhain kotiin, mutta aamupäivällä jo olin menossa NECCUN kanssa nokka kohti Jyväskylää astutuspuuhiin. Ajoitus osui  nappiin …. astutus onnistui erittäin hyvin. Nyt vain odotellaan onko tilaus mennyt perille :)

Ensivuoden maailmanvoittaja näyttelyyn  Helsinkiin onkin mahdollisuus ottaa koko serrakatras mukaan!!!!

Yllätyksekseni luin Koiramme lehdestä , että Tihru on  tällä hetkellä 9 parhaan joukossa SUOMEN PARAS NÄYTTELYVETERAANI kilvassa. :)))

..........................................................

Tohmajärven ryhmänäyttely 4.5. toi taas kerran yllätyksiä kehässä !!!!! Viikko sitten Tihru , FF Only One oli BIS 1 VETERAANI Lahden KV-näyttelyssä,  MUTTA Tohmajärvellä tuomari  Jurante Butkiene  antoi meidän iki-ihanalle Tihrulle 3!!!!!!! Syytä pohdin vielläkin……….. Tottakai tämä oli tuomarin mielipide sillä hetkellä. Ei auta valittaa….. :/
4.11.2006 alkoi Tihrun voittoputki ja  ERI  39 näyttelyssä peräkkäin täällä kotimaassa + ww-titteli ym. Voisin vaikka varovasti sanoa, että tämä tuomari hieman yliampui arvostelussaan. Silti olemme tämän 3 koiran kanssa menossa edelleenkin ww-näyttelyyn Unkariin .

On iloistakin kerrottavaa Tohmajärven näyttelystä………Crossoak´s Bela Adormecida “ Pipsa” oli tuomarin mielestä todellakin upea rotunsa edustaja. Saipa tyttönen  ERI:n ja ensimmäisen SERTinsä, ollen päivän kaunein serra ja siis ROP. Olen toki iloinen ja ylpeä meidän pikkuisen puolesta. !!!!!!
Päivin lampuri-tyttö sai myös SERTIn ja oli ROP.  Siis ei paha päivä lainkaan. Kannattaa nauttia täysillä kaikista saavutuksista………kun ei koskaan tiedä miten pohjalle sitä tipahtaa….. :)

HUHTIKUU

28.4.LAHTI KV Funfun Only One eli ´Tihru´ ROP-ROPVET-BISVET!!!!WAUDE MIKÄ PÄIVÄ!!!

 

Tuomari Johan Juslin ja BIS-veteraani ´Tihru´ Kuva: Jenni Niittylä

14.4.TALLINNAN VOITTAJA-13  titteleiden kanssa tultiin takaisin Suomeen!!!!!! Tuomarina puolalainen Anna  Kochan, joka ihastui aivan mahdottomasti Titianaan.!!!!
Titiana tekikin yllätyksen ollen ROP Tallinnassa 14.4. ja ollen
TALLINNAN VOITTAJA-13.

Kuvassa ROP Titiana ja ROP-vet Tihru
Tihru sai tyytyä PN2 osaan pitkästä aikaa ;) …..TALLINNAN VET
VOITTAJA-13
titteli oli kuitenkin  saavutettu  joten kaikki saatiin
mitä pitikin. Päivi lampuri poika “Nalle” olikin kaksoisvoittaja ,
joten matka kotiin vietettiin iloisissa merkeissä. Voittajien oli
helppo hymyillä.

Lappeenranta  1.4. tuomarina Ekaterina Senashenko
Tihru (FF Only  One) oli ROP VET ja ROP . Tuomari tykkäsi myös kovasti Titianasta  (Herdsmaid´s Titiana) PN3 VARA SERT.

TAMMIKUU

 VUOSI 2013  alkoi upeammin mitä uskalsi toivoa!!!! LAHDEN RYHMÄNÄYTTELY 13.1. on ikimuistoinen. Mukanani oli Tihru (FF Only One ) ja Pipsa (Crossoak Bela Adormecida). Tuomarina oli hyvin arvostettu Hans Lehtinen. Pentuluokassa Pipsa esiintyi hieman arastellen  ja tuomari sanoi että kehätottumusta vaan lisää, että pentu on kaunis. KP:tä ei tullut ,mutta aina ei voi voittaa…..   tuloksena PEN1.

Junioriluokassa esiintyi ihanainen Rusina (FF Chocolate Dream)  JUN 1, JUK1. Tiukka linja jatkui…………..viimeisimpänä ….vaan ei vähäisimpänä pyrähti Tihru kehään.
Tuomari oli aivan myyty …FANTASTINEN LIIKKUJA olivat ne sanat joilla alkoi arvostelu.
Tuloksena ROP, ROP VET.
Isoja kehiä odoteltiin ja veteraanikehä oli aivan huikea kokemus!!!!  Tuomarina oli edelleenkin Hans Lehtinen. Taisin olla jonkinlaisessa shokissa, kun kuulin sanat “ …..ja tämän päivän kaunein veteraani on serra de…..” sit en kyllä enää muista mitään …..itkin ilosta ja kaveritkin itkivät ja kylläpä oli outo tunne….. AIVAN HUIPPUA!!!!!  Tuntui että tämä on unta……
Onneksi Brita ja Päivikin jäi katsomaan veteraani kehää…….eivät kai meinanneet pysyä housuissaan…en uskaltanut heihin päin edes katsoa

TIHRUN SALDO :  ROP,  ROP VET, BIS1 VETERAANI !!!!!!!!!!!!!!

 

 

Vuoden veteraani 2013:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13.1 LAHDEN RYHMIS BIS-VET, ROP ´TIHRU´

tihru

LAHTI ryhmis 13.1. ´Pipsa´pen.lk 1.

  • lahti

 

 

 

 

 

  • ´Pipsa´

rusina

13.1. ´Rusina´

oooooo

GOLD DUST läksi uuteen kotiinsa Himangalle 9.5. Siellä odotteleekin paljon uusia kavereita, joiden kanssa Dust pääsee kokeilemaan paimenen taitojaan ;) “Paimenpoika”  pääsee myös edutustehtäviin maatilalla…….saas nähdä kuinka se  kaiketa selviytyy.  Myöhemmin varmaan saamme kuulumisia Dust pojan  kotiutumisesta ;)  Onnea matkaan poika ja toivon teille kaikille onnellisia ja hauskoja hetkiä serrapojan kanssa.  Hyvää kevään jatkoa.!!!

Golden Nugget läksi sijoituskotiin Mikkeliin 6.5.…. Kristan luona asusteleekin jo Poker Face, joka on tämän tyttösen setä. Toivotaan että “setämies” on iloinen leikkikaverista ja kotiutuminen sujuu mutkitta. 

Kuvassa Pipsa Tohmajärvellä 4.5.

"Sydänkäpynen" FF Golden Heart,  läksi omaan uuteen kotiinsa Seinäjoelle. Toivon hauskoja ja ihania hetkiä pikkuisen kanssa. KUVA: "By by, uusi koti odottaa"

28.4. Marikaa ilahduttamaan läksi "Risto Räppääjä" FF Gold Storm. Toivon, että Risto tuo lisää vauhtia elämäänne uuteen kotiin.
Pertti varmaan ilahtuu kovasti :)

 

 

 

 

PÄIVI METSÄTALO
PENTTILÄNMÄENTIE 47
52100 ANTTOLA
GSM 040-738 5655

S.POSTI: serradeaires (at) gmail.com

 KARTALLA